Blombud Åland

Välkommen till City Blommor i Mariehamn på Åland, med över 30 års erfarenhet inom branschen. Vi är stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment av blommor, växter och inredningsprodukter som passar både för hem och företag.

Oavsett om du behöver en vacker bukett för en speciell händelse eller vill ge ditt hem en fräsch touch av grönska, så finns vi här för att hjälpa dig. Du kan enkelt beställa blombud på Åland genom vår webshop, där vi regelbundet uppdaterar sortimentet med aktuella produkter i olika färger och storlekar. Genom att bläddra igenom vårt utbud online får du en överblick över våra vackra blommor och växter som är tillgängliga för leverans.

För att göra din upplevelse ännu mer personlig och skräddarsydd kan du även kontakta oss direkt genom att ringa eller besöka vår butik i Mariehamn. Vårt kunniga och engagerade team finns alltid till hands för att hjälpa dig att hitta precis det du söker. Vi brinner för vårt hantverksarbete och strävar alltid efter att skapa unika och kreativa buketter som passar dina individuella behov och önskemål. Oavsett om du föredrar en romantisk blomsteruppsättning, blomsterarrangemang till en begravning eller något helt annat, så är vi redo att göra din vision till verklighet.

Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att diskutera dina specifika blomsterbehov. Vi ser fram emot att hjälpa dig skapa vackra och minnesvärda stunder med hjälp av blommor och växter från City Blommor i Mariehamn på Åland.

Personalens favoriter

FLORISTENS VAL

100.00200.00 inkl. moms

BORDSDUK ‘POMEGRANATE’

188.00 inkl. moms

BORDSDUK ‘CYPRESS’

188.00 inkl. moms

BORDSDUK ‘SEA FOAM’

188.00 inkl. moms